flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ДОАС візьмуть участь у круглому столі на тему: «Практичні питання застосування норм сучасного антикорупційного законодавства у професійній діяльності»

13 вересня 2017, 15:49

15.09.2017 року судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду візьмуть участь у періодичному навчанні на семінарі у формі круглого столу на тему «Практичні питання застосування норм сучасного антикорупційного законодавства у професійній діяльності», який пройде у м. Дніпро

Захід організовано за сприяння Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адміністративних судів».

До участі у семінарі залучені експерти в галузі застосування антикорупційного законодавства, представники Національного агентства з питань запобігання корупції, Державної фіскальної служби, Департаменту захисту економіки Національної поліції України, Генеральної прокуратури України.

Метою заходу є дослідження проблемних питань застосування антикорупційного законодавства. Особлива увага буде зосереджена на проблемах, які виникають з приводу заповнення, подання та перевірки електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.