flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ по справі № 804/7878/17 на 10:40 08 грудня 2017 року

01 грудня 2017, 14:25

Повістка про виклик

Дніпропетровський окружний адміністративний суд направляє повістку про виклик  до суду учасників адміністративного процесу для участі у судовому засіданні за адміністративним позовом  Бельмаз Павла Леонідовича до  Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Дніпровській області, третя особа: Лисенко Тетяна Миколаївна про зобов’язання вчинити певні дії.

  Судове засідання відбудеться о 10:40, 08 грудня 2017 року у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4,  зал № 2.

Дніпропетровський окружний адміністративний суд пропонує особам, що беруть участь у справі: надати пояснення, докази, повідомити суд про наявність поважних причин неможливості прибуття їх (їхнього представника) до суду для участі у судовому засіданні.

Третій особі (Лисенко Тетяна Миколаївна) 08.12.2017 року надати суду:

- оригінал Декларації на початок будівельних робіт центру дозвілля по пр. О. Поля в районі будинку №42 в м. Дніпрі, зареєстрованої та виданої на ім’я Лисенко Тетяни Миколаївни (для огляду у судовому засіданні) та її належним чином засвідчену копію (для долучення до матеріалів справи);

- письмові заперечення проти позову та всі докази в їх обґрунтування.

Учасникам судового засідання при собі необхідно мати документи, які підтверджують їх особу, а представникам, крім цього, належним чином оформлені доручення.

Явка в судове засідання обов'язкова, у випадку неподання клопотання про вирішення справи за їх відсутності.

Відповідно до п.8 ч.1 ст.34 КАС України, роз’яснити позивачу, що згідно п.4 ч.1 ст.155 КАС України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо позивач повторно не прибув у попереднє судове засідання чи у судове засідання без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.