flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні, 05.12.2017 року, під час круглого столу в ДОАС обговорили актуальні питання щодо розгляду адміністративних спорів за участю Державної служби України з питань праці.

05 грудня 2017, 14:18

 

         05 грудня 2017 року в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду відбувся круглий стіл на тему: «Актуальні питання щодо розгляду адміністративних спорів за участю Державної служби України з питань праці».

         Захід організовано Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом та Дніпропетровським окружним адміністративним судом.

         Учасники заходу обговорили проблемні питання, що виникають під час розгляду адміністративними судами справ щодо оскарження постанов про накладення фінансових санкцій, основні категорії та принципи держаної політики в галузі охорони праці, особливості розгляду справ судом першої інстанції та окремі аспекти практики перегляду апеляційним судом справ за участю Державної служби України з питань праці та її територіальних органів.