flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи, що може становити суспільний інтерес

12 вересня 2018, 10:35

У Дніпропетровському окружному адміністративному суді триває розгляд справи №804/5079/18 за позовом Новокодацької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України м. Дніпра в інтересах членів профспілки із позовними вимогами до Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Інформуємо що, Новокодацька районна організація Профспілки працівників освіти і науки України м. Дніпра звернулась до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із позовною заявою до Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради щодо визнання протиправним і скасування окремих пунктів наказу директора департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради № 29 від 05.02.2018 року «Про оптимізацію штатних розписів комунальних закладів і підприємств, підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради», що має на меті значне скорочення технічного персоналу в учбових закладах.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 11.07.2018 року було відкрито загальне позовне провадження у вищезазначеній справі під головуванням судді Володимира Горбалінського.

За результатами попередніх судових засідань в підготовчому провадженні справи суддею Горбалінським В.В. призначено розгляд справи по суті на 17.09.2018 року.

Зважаючи на те, що судовий розгляд даної адміністративної справи має широкий суспільний інтерес та проходить за активної участі громадськості, Дніпропетровський окружний адміністративний суд інформує, що судове засідання відбудеться 17 вересня 2018 року о 10:00, у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка  Янгеля, 4,  зал судового засідання №  1.

Шановні представники ЗМІ! Звертаємо вашу увагу, що відповідно до статті 12 Кодексу суддівської етики суддя не може робити публічних заяв, коментувати в засобах масової інформації справи, які перебувають у його провадженні.

Для отримання додаткової інформації або коментарів у справі звертайтесь до прес-секретаря суду Вікторії Бурлакової за телефоном (056)720-98-47. Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №804/5079/18.