flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпропетровському окружному адміністративному суді проведено круглий стіл

12 квітня 2023, 16:21

12 квітня 2023 року у Дніпропетровському окружному адміністративному суді  спільно з Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України та Третім апеляційним адміністративним судом проведено круглий стіл для суддів окружних адміністративних судів на тему: «Проблемні питання, які виникають в практиці адміністративних судів при вирішенні спорів щодо захисту соціальних та інших прав військовослужбовців».

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся голова суду Андрій Коренев, який наголосив на важливості даної зустрічі, яка надає можливість  учасникам заходу обмінятися досвідом, правовими позиціями та поспілкуватись з проблемних питань, які виникають в практиці розгляду адміністративних спорів щодо захисту прав військовослужбовців.

Захід проходив в активному режимі, оскільки кожна тематична доповідь супроводжувалася виникненням ряду дискусійних питань.

Під час зустрічі учасники мали змогу обговорити питання, що турбували своєю невизначеністю і суперечливістю: як запрошені гості, так і доповідачі  поділилися своїми знаннями у зазначених сферах та отримали відповіді на свої резонансні питання.