flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Дніпропетровського окружного адміністративного суду привітав дітей зі святом

01 червня 2023, 12:25

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.
Колектив Дніпропетровського окружного адміністративного суду щиросердечно вітає всіх діточок з цим святом! Дитинство – це чудова пора, тому нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі любов батьків, підтримку дорослих і захист від усіх життєвих негараздів. І хоча російські агресори намагаються вкрасти дитинство у наших дітей, але український народ та Збройні Сили України не дозволять відібрати у наших дітей майбутнє!
З нагоди цього свята голова Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрій Коренев разом з колегами - заступником голови суду Наталією Захарчук-Борисенко, суддею-спікером Оленою Луніною, суддями Світланою Ніколайчук, Василем Ільковим та Олегом Ляшком відвідали дитячий будинок –інтернат для дітей з ДЦП, дитячий будинок сімейного типу та родину переселенців з Херсона, аби привітати діточок з цим чудовим святом, передати вітання від всього колективу суду, поспілкуватися з дітьми та подарувати їм дарунки.
Судді побажали дітям щастя, радощі, здоров’я, миру та перемоги! І запевнили, що дорослі для цього будуть робити все можливе, аби діти жили мирним та щасливим життям.