flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Патріотична година" у суді

22 червня 2023, 16:52

22 червня 2023 року у Дніпропетровському окружному адміністративному суді було проведено «Патріотичну годину» на яку було запрошено представників Головного Управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

На початку заходу голова суду Андрій Коренев привітав гостей та подякував їм від всього колективу суду за їх високопрофесійну злагоджену роботу у надскладних умовах.

Гості заходу – фахівці ДСНС розповіли працівникам суду про роботу зведеного загону рятувальників Дніпропетровської області на Херсонщині, який допомагав ліквідовувати наслідки підриву Каховської ГЕС. Зокрема про те, як евакуйовували постраждале населення з затоплених районів.

Також надзвичайники провели з працівниками інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо пожежної та мінної безпеки та роз’яснили слухачам, як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, а також продемонстрували макети вибухових пристроїв на спеціальних стендах.

Цього дня на захід було запрошено і родину переселенців, яким вдалося евакуюватися з Херсонської області – пані Наталю з онуками Миколою та Поліною. Вони розповіли про життя в окупації та подякували рятувальникам за їхню роботу.

Для працівників суду діти підготували створене власноруч «серце», дякуючи за підтримку та допомогу.