flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди відзначення Дня юриста

06 жовтня 2023, 15:17

Сьогодні, 06 жовтня 2023 року, в Дніпропетровському окружному адміністративному суді відбулась урочиста нарада з нагоди відзначення Дня юриста.

Захід відкрив з вітальним словом голова суду Андрій Коренев та заступник голови суду Наталія Захарчук – Борисенко. Привітавши колектив з професійним святом, побажали присутнім міцного здоров’я, повноцінної реалізації планів і задумів, нових здобутків у професійній діяльності та зазначили, що від результатів роботи кожного працівника залежить підтримання авторитету та зміцнення довіри людей до судової влади.

Під час наради, Андрій Коренев передав колективу вітальні слова від імені голови Верховного суду Станіслава Кравченко. За сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, вагомий особистий внесок у забезпечення діяльності суду, працівників суду відзначено подяками від голови Верховного суду.

Від імені голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації - начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака працівників суду було відзначено цінними подарунками - наручними годинниками та вітальними листами.

Керівник апарату суду Наталія Чуфарова також привітала колег зі святом і побажала присутнім успіхів, плідної праці та кар’єрного зростання та вручила подяки від ТУ ДСА України у Дніпропетровській області.

За доброю традицією, за самовіддану працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, а також за почесну та патріотичну справу – здачу донорської крові та з нагоди відзначення Дня юриста працівників суду відзначено грамотами та подяками від голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду.