flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді у відставці поділилися свої досвідом роботи у судовій системі з працівниками апарату суду

14 грудня 2023, 09:47

12 грудня 2023 року, у Дніпропетровському окружному адміністративному суді, за ініціативи голови суду Андрія Коренева, на передодні професійного свята Дня працівників суду відбулась «Патріотична година», на яку було запрошено суддів у відставці Неклесу Миколу Павловича та Петренка Василя Євдокимовича.

На початку заходу голова суду Андрій Коренев, привітавши гостей, відзначив їх професійну діяльність, яку вони впроваджували на теренах розвитку сучасної України, багаторічний досвід та високоморальні якості, які сприяли служінню Закону та здійсненню правосуддя.

Судді у відставці розповіли працівникам апарату суду про свій життєвий та професійний шлях та відповіли на запитання присутніх.

Під час заходу поважні гості висловили надію на встановлення миру в Україні та побажали кожному прагнути до вершини кар’єри – посади судді, залишаючи найвищою з якостей – людяність та служіння Закону.

Від імені голови Верховного суду Станіслава Кравченка, Андрій Коренев передав шановним гостям почесні грамоти та нагрудні знаки з нагоди Дня працівників суду за бездоганну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток судочинства.