flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди відзначення Дня працівників суду

15 грудня 2023, 16:13

Сьогодні, 15 грудня 2023 року, в Дніпропетровському окружному адміністративному суді відбулась урочиста нарада з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.
Захід відкрив з вітальним словом голова суду Андрій Коренев. Привітавши колектив з професійним святом, голова суду побажав всім міцного здоров’я, повноцінної реалізації планів і задумів, нових здобутків у професійній діяльності та зазначив, що від результатів роботи кожного працівника залежить майбутнє нашої країни, підтримання авторитету та зміцнення довіри людей до судової влади.
До привітань долучилися заступник голови суду Наталія Захарчук-Борисенко, судді - спікери Олена Луніна, Андрій Рищенко та Василь Ільков, побажавши працівникам апарату суду миру, оптимізму, професійних успіхів, а також з гордістю нести високе звання працівника суду.


Керівник апарату суду Наталія Чуфарова також привітала колег зі святом і побажала присутнім успіхів, плідної праці та кар’єрного зростання.
За значні досягнення у професійній діяльності, багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток судочинства та з нагоди професійного свята працівників суду відзначено грамотами та подяками від голови Верховного суду, Ради суддів України та голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду.