flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«День відкритих дверей у суді»

19 січня 2024, 12:20

18 січня 2024 року у Дніпропетровському окружному адміністративному суді, відбулася зустріч працівників суду зі студентами-правниками Університету митної справи та фінансів в рамках заходу «День відкритих дверей у суді».

На початку заходу студентів зустрів голова суду Андрій Коренев. Він розповів майбутнім юристам про основні напрямки роботи суду, побажав гарного навчання і запросив долучитися до дружньої команди працівників Дніпропетровського окружного адміністративного суду.

 

Під час зустрічі заступник голови суду Володимир Горбалінський,  судді - спікери Василь Ільков та Андрій Рищенко провели для студентів тренінг з медіації. Під час тренінгу обговорили основні засади здійснення медіації, правове регулювання інституту медіації, поділилися досвідом мирного вирішення спорів.

Студенти долучилися до практичної вправи з медіації, яка направлена на розвиток навичок командної роботи.

Також майбутні юристи мали змогу ознайомитися з організацією роботи суду, зрозуміти особливості справ адміністративної юрисдикції та адміністративного судочинства та поспілкуватися з працівниками апарату суду та суддями.