flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди відзначення Дня Соборності України

22 січня 2024, 15:38

Сьогодні, 22 січня 2024 року, в Дніпропетровському окружному адміністративному суді відбулась урочиста нарада з нагоди державного свята – Дня Соборності України.

Захід відкрив з вітальним словом голова суду Андрій Коренев. Привітавши колектив з державним святом, голова суду побажав всім мирного неба, віри, мудрості та оптимізму та наголосив, що сьогодні в свідомості кожного українця це свято набуває особливого значення, оскільки символізує те, що ми всі - це один народ - сильний, вільний та незалежний.

До привітань долучилася суддя - спікер Надія Сліпець, побажавши присутнім  міцного здоров'я, успіхів та нових досягнень на благо рідної батьківщини та розповіла про історію утворення української державності.

За доброю традицією, за самовіддану працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, а також за почесну та патріотичну справу – здачу донорської крові для бійців ЗСУ та з нагоди відзначення Дня Соборності України працівників суду відзначено грамотами від голови Верховного суду та грамотами і подяками від голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду.