flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ДОАС ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА НАРАДА З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

23 серпня 2017, 13:29

Сьогодні, напередодні визначного свята нашої держави, яке є символом відродження народу, його свободи, у Дніпропетровському окружному адміністративному суді, за участю працівників апарату суду відбулася урочиста нарада. 

24 серпня 1991 року назавжди увійде в історію України як день, коли здійснилися споконвічні прагнення українців жити у своїй державі, за яку боролися і віддали життя багато поколінь нашого народу.

26 років Незалежності України – це час народження і становлення нашої держави, час випробувань та історичних викликів, час усвідомлення всіма українцями себе державотворчою нацією.

І вже традиційно з нагоди святкування Дня незалежності України за високі показники в роботі були нагородженні працівники апарату суду подяками Дніпровського міського голови, грамотами Дніпропетровської обласної ради та грамотами Дніпропетровського окружного адміністративного суду. Крім того, пам’ятним знаком «85 років Дніпропетровської області» було нагороджено старшого інспектора відділу організаційного забезпечення суду Сірик Галину Василівну.