flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпропетровському окружному адміністративному суді обрано голову суду та заступника голови суду

28 травня 2021, 16:44

Сьогодні, 28 травня 2021 року, більшістю голосів суддів Дніпропетровського окружного адміністративного суду були обрані голова суду та заступник голови суду строком на три роки.
Відповідно до частини другої статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» відбулися збори суддів. На порядок денний винесено питання щодо обрання голови суду та заступника голови суду.
Кандидатами на посаду голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду були заявлені суддя Коренев А.О., суддя Олійник В.М., на посаду заступника голови суду суддя Горбалінський В.В..
Згідно з вимогами чинного законодавства шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів, які працюють в Дніпропетровському окружному адміністративному суді, кандидат суддя Коренев А.О. набрав 29 голосів та кандидат суддя Олійник В.М. набрав 6 голосів.
Таким чином, за результатами зборів суддів на посаду голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду було обрано Коренева Андрія Олексійовича, заступником голови суду обрано Горбалінського Володимира Володимировича.
Колектив суду щиро вітає Андрія Олексійовича та Володимира Володимировича з обранням та бажає плідної праці та нових звершень.