flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проблемні питання, які виникають в практиці адміністративних судів при розгляді публічно – правових спорів за участю військовослужбовців та правоохоронців обговорили під час круглого столу

20 березня 2024, 16:42

Сьогодні, 20 березня 2024 року Дніпропетровським окружним адміністративним судом спільно з Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України, за підтримки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, організовано та проведено круглий стіл для суддів окружних адміністративних судів на тему: «Проблемні питання, які виникають в практиці адміністративних судів при розгляді публічно – правових спорів за участю військовослужбовців та правоохоронців».
У заході взяли участь судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду, Третього апеляційного адміністративного суду, Запорізького окружного адміністративного суду, представники Збройних Сил України та правоохоронних органів.


З цікавими змістовними доповідями виступили судді-спікери Дніпропетровського окружного адміністративного суду Василь Ільков, Олена Луніна та Надія Сліпець.
Захід пройшов в активному режимі, оскільки кожна тематична доповідь супроводжувалася виникненням ряду дискусійних питань.


Під час зустрічі учасники мали змогу обговорити нагальні питання, як запрошені гості, так і доповідачі поділилися своїми знаннями у зазначених сферах та отримали відповіді на свої питання.
Голова суду Андрій Коренев, наголосив на важливості даної зустрічі, яка надала можливість учасникам заходу обмінятися досвідом, правовими позиціями та поспілкуватись наживо.