flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори суддів у Дніпропетровському окружному адміністративному суді

28 травня 2024, 14:26

Сьогодні, 28 травня 2024 року, більшістю голосів суддів Дніпропетровського окружного адміністративного суду були обрані голова суду та заступник голови суду строком на три роки.

Відповідно до частини другої статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» відбулися збори суддів. На порядок денний винесено питання щодо обрання голови суду та заступника голови суду.

Кандидатами на посаду голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду були заявлені суддя Горбалінський В.В., та суддя Сліпець Н.Є..

Згідно з вимогами чинного законодавства шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів, які працюють в Дніпропетровському окружному адміністративному суді, кандидат суддя Горбалінський В.В. набрав 22 голоси та кандидат суддя Сліпець Н.Є. набрала 9 голосів.

Кандидатами на посаду заступника голови суду були заявлені суддя Коренев А.О., та суддя Рищенко А.Ю..

Згідно з вимогами чинного законодавства шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів, які працюють в Дніпропетровському окружному адміністративному суді, кандидат суддя Коренев А.О. набрав 28 голосів, кандидат суддя Рищенко А.Ю.. набрав 11 голосів.

Таким чином, за результатами зборів суддів на посаду голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду було обрано Горбалінського Володимира Володимировича, заступником голови суду обрано Коренева Андрія Олексійовича.

Колектив суду щиро вітає Володимира Володимировича та Андрія Олексійовича з обранням та бажає плідної праці та нових звершень.