flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Дніпропетровського окружного адміністративного суду привітав зі святом поранених бійців

01 жовтня 2024, 17:09

День захисників і захисниць України - це важливе державне свято, яке відзначає мужність і героїзм всіх захисників, які стоять на варті свободи та незалежності українського народу.

В цей святковий день працівники Дніпропетровського окружного адміністративного суду завітали до поранених бійців, які проходять лікування в одній з лікарень Дніпропетровщини.

Цей візит став символом вдячності та підтримки захисникам, які боронять Україну на передовій. Судді та працівники апарату суду висловили слова глибокої шани та подяки воїнам за їхній героїзм, мужність та титанічні щоденні зусилля в боротьбі за нашу незалежність, побажали їм якнайшвидшого одужання та передали подарунки та дитячі творчі роботи від колективу суду.

Працівники суду також не оминули увагою медичний персонал, який невтомно працює над порятунком життів українських воїнів. Вони висловили щирі слова подяки лікарям та всьому медичному колективу за їхній професіоналізм, відданість і невпинну працю в умовах війни, яка є безцінною для всього суспільства.