flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду

20 березня 2018, 09:45

                                                    

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                              49089, м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, тел. 753-04-77, E-mail: inbox@adm.dp.court.gov.ua 

 

 

 Справа № 804/1970/18

  від  20.03.2018

 

Магдалинівська районна організація Політичної партії "Об`єднання "Самопоміч" у Дніпропетровській області

вул. Старокозацька,62, оф. 17,Дніпро,49000

 

 Магдалинівська районна виборча комісія Дніпропетровської області

 вул. Радянська,46, смт. Магдалинівка, Дніпропетровська область,51100

 

                                                                                       Повістка про виклик

Дніпропетровський окружний адміністративний суд направляє повістку про виклик  до суду учасників адміністративного процесу для участі у судовому засіданні за адміністративним позовом  Магдалинівської районної організації Політичної партії "Об`єднання "Самопоміч" у Дніпропетровській області до  Магдалинівської районної виборчої комісії Дніпропетровської області  із позовними вимогами про визнання протиправними та скасування постанов, зобов'язання вчинити певні дії .

Судове засідання відбудеться о 16:00, 20 березня 2018 року у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка  Янгеля, 4,  зал №  11.

Учасникам судового засідання при собі необхідно мати документи, які посвідчують особу кожного, а їх представникам, окрім цього, необхідно мати при собі належним чином оформлені документи, що підтверджують їх повноваження.  

Дніпропетровський окружний адміністративний суд пропонує учасникам справи подати до суду усі наявні у них докази, та зауважує, що згідно ч.5 ст. 77 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі якщо учасник справи без поважних причин не надасть докази на пропозицію суду для підтвердження обставин, на які він посилається, суд вирішує справу на підставі наявних доказів.

Згідно ч. 4 ст. 79 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об’єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк.

Дніпропетровський окружний адміністративний суд зобов'язує учасників справи повідомити суд про наявність поважних причин неможливості прибуття учасників справи (їх  представників) до суду для участі у судовому засіданні.

Згідно із ч.1 ст.205 Кодексу адміністративного судочинства України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи, за умови що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Відповідно до п. 8 ч.1 ст.125 Кодексу адміністративного судочинства України, роз’яснити позивачу, що згідно ч.5 ст.205 Кодексу адміністративного судочинства України - у разі неявки позивача в судове засідання без поважних причин або неповідомлення ним про причини неявки, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо неявка перешкоджає розгляду справи. До позивача, який не є суб’єктом владних повноважень, положення цієї частини застосовуються лише у разі повторної неявки.

У відповідності до положень ст. 126 Кодексу адміністративного судочинства України, особа, яка одержала повістку у зв'язку з відсутністю адресата, зобов'язана за першої можливості вручити її адресату.

 

Додаток:

  1. Копія ухвали про відкриття провадження.
  2. Адміністративний позов з додатками для відповідача.

 

 

 

 Помічник судді

 А.С. Чудновська