flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт про виконання Дніпропетровським окружним адміністративним судом вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» за вересень 2018 року

 

Протягом  вересня 2018 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшло 16 запитів на отримання публічної інформації, з яких від юридичних осіб – 2, від  фізичних осіб – 13 запитів, від громадських організацій –1 запит.

Для порівняння, протягом  вересня 2017 року на адресу Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації, з яких від юридичних осіб – 1, від  фізичних осіб – 8 запитів, від громадських організацій –1 запит.

Запити на отримання публічної інформації переважно надходили до суду електронною поштою (із використанням типової форми, розміщеної на веб-сайті суду, або у довільній письмовій формі), а також надсилались в письмовому вигляді поштою або подавались особисто до канцелярії суду.

Зокрема, запити подавались з метою отримання наступної інформації:

З Державної судової адміністрації України відповідно до частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації»  надіслано до Дніпропетровського окружного адміністративного суду для розгляду 1 запит.